De resultaten filteren

Recent bekeken

Delfts blauw servies: Een kunstzinnige keuze

Specialist in kunstboeken
Diverse kunstvormen
Eenvoudige webshop

Bij Waanders Uitgevers begrijpen we dat het bezit van Heinen-servies, beter bekend als Delfts blauw servies, meer is dan het hebben van een stel borden en kopjes; het is het bezit van een stukje Nederlandse geschiedenis en cultuur. De fijne penseelstreken en gedetailleerde ontwerpen brengen verhalen van vroeger tot leven op elk porseleinen oppervlak.

Op zoek naar boeken over Delfts blauw servies?

Bekijk hier onze collectie!

Een tijdloos erfgoed in huis

Waarom zou u kiezen voor het iconische Delfts blauw servies van Heinen? Ten eerste ademt elk stuk een rijke historie en traditie die nauw verbonden is met de Nederlandse geschiedenis en identiteit. De handgeschilderde details vertegenwoordigen typerende Nederlandse taferelen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Het is een uitdrukking van verfijnde smaak en waardering voor vakmanschap. Daarom maakt dit servies terecht deel uit van het exclusieve Waanders Art-servies, een collectie zorgvuldig samengesteld door onze experts. Dit servies kunt u online bij onze uitgeverij bestellen. Ook ander kunstzinnig servies, zoals het bekende Plint-servies, vindt u in onze webshop.

Uw volgende pronkstuk wacht op u

Bent u klaar om uw eettafel te transformeren in een canvas van Nederlandse kunst? Of zoekt u unieke cadeauartikelen die een blijvende indruk zullen achterlaten? Ontdek het uitgebreide assortiment van onze online museumshop en laat u verleiden door de charme van het Delfts blauw Heinen-servies. Het is meer dan alleen servies; het is een ervaring, een geschenk, een verhaal. Plaats vandaag nog uw bestelling en maak van elk etentje een kunstzinnige ervaring.

Copyright Uitgeverij Waanders & de Kunst | Powered by Lightspeed