De resultaten filteren

Recent bekeken

Waanders Art-servies

Specialist in kunstboeken
Diverse kunstvormen
Eenvoudige webshop

Het Waanders Art-servies is niet zomaar servies; het is een viering van kunst in uw dagelijks leven. Stelt u zich voor: terwijl u geniet van uw ochtendkoffie of een diner met vrienden, wordt u omringd door verbluffende kunstwerken, zorgvuldig geselecteerd door Waanders Uitgevers, die elke maaltijd transformeren in een esthetische ervaring.

Dagelijks van kunst genieten dankzij Waanders Art-servies

Waarom zou kunst beperkt moeten blijven tot galerijen en musea? Met het Waanders Art-servies nodigt u verschillende kunstenaars uit verschillende disciplines uit aan uw eettafel. Elk stuk is een verhaal, een expressie en een viering van creativiteit. Kiest u voor het Heinen-servies in het Delfts blauw met zijn historische charme? Of gaat u eerder voor het Plint-servies dat poëzie met design combineert? Hoe dan ook weet u dat u iets speciaals in handen heeft. Als uitgeverij gespecialiseerd in kunst hebben wij een passie voor het samenvoegen van kunst en dagelijks leven, en ons Art-servies is daar een perfect voorbeeld van.

Ontdek, bewonder en bestel

U verdient meer dan gewoon servies. U verdient een ervaring, een gespreksaanzet, en een dagelijkse herinnering aan de schoonheid van kunst. Of u nu op zoek bent naar een uniek stuk voor uzelf, of cadeauartikelen voor een geliefde die kunst waardeert, ons aanbod zal u zeker inspireren. Aarzel niet en duik in de wereld van Waanders Art-servies. Bekijk de Waanders Art-collectie, bestel vandaag nog en transformeer uw eetmomenten in kunstzinnige ervaringen.

Copyright Uitgeverij Waanders & de Kunst | Powered by Lightspeed