De resultaten filteren

Recent bekeken

Museumshop

Specialist in kunstboeken
Diverse kunstvormen
Eenvoudige webshop

Wanneer u een museumshop betreedt, stapt u in een wereld vol kunst, geschiedenis en cultuur. Bij Waanders Uitgevers begrijpen we de verrijkende ervaring die zo'n winkel kan bieden. Van kunstreproducties tot educatieve spellen, elke museumshop is een schatkist van kennis en inspiratie.

Op zoek naar boeken over fotografie?

Bekijk hier onze collectie!

Aanbod van de online museumshop

Bent u niet in de gelegenheid om persoonlijk een museum te bezoeken? Geen zorgen. Onze online museumshop biedt u een uitgebreid scala aan producten die de essentie van kunst en geschiedenis vastleggen. Duik in de wereld van de kunst met onze diverse selectie kunstboeken. Of bent u op zoek naar het perfecte geschenk? Onze reeks cadeauartikelen weerspiegelt de pracht van verschillende tijdperken en stromingen. En voor wie zijn eettafel een artistiek tintje wil geven, is er het exclusieve Waanders Art-servies, een samensmelting van functionaliteit en kunst.

Bestelling plaatsen

Verrijk uzelf of verras een geliefde met een cadeau dat kennis en schoonheid belichaamt. Ontdek het brede assortiment in onze online museumshop en ervaar de kwaliteit en expertise van een vooraanstaande boekenuitgeverij. Bestellen is eenvoudig, en met slechts een paar klikken brengt u de wereld van kunst en geschiedenis naar uw voordeur. Waar wacht u nog op? Duik in het verleden, het heden en de toekomst met onze Waanders Art-collectie.

Copyright Uitgeverij Waanders & de Kunst | Powered by Lightspeed