De resultaten filteren

Recent bekeken

Plint-servies

Specialist in kunstboeken
Diverse kunstvormen
Eenvoudige webshop

Bij Waanders Uitgevers waarderen we de schoonheid van poëzie en kunst, en het Plint-servies brengt deze twee elementen naadloos samen op een dagelijkse basis. Stel u voor: genieten van uw ochtendkoffie terwijl een zorgvuldig geselecteerd gedicht uw ziel streelt, geprint op het fijne servies dat u vasthoudt.

Op zoek naar boeken over Plint-servies?

Bekijk hier onze collectie!

Uniek en kunstzinnig Plint-servies kopen

Waarom is Plint-servies echt een aanrader? Omdat het niet zomaar servies is. Elk stuk wordt op eerlijke wijze in Europa geproduceerd, wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, verschijnt er elk seizoen een nieuw stuk servies van Plint, waardoor u steeds weer verrast wordt met nieuwe poëtische meesterwerken. Combineer het met het Heinen-servies voor de complete kunstzinnige ervaring. Beide soorten servies maken deel uit van het exclusieve Waanders Art-servies dat beschikbaar is in onze webshop. Bij onze uitgeverij kunt u terecht voor al deze unieke stukken, perfect voor de kunstliefhebber die ook van poëzie houdt.

Laat u inspireren en plaats uw bestelling

Of u nu uw serviescollectie wilt uitbreiden of op zoek bent naar bijzondere cadeauartikelen die verder gaan dan het alledaagse, het Plint-servies is een keuze die blijft inspireren. Elk diner, elke thee- of koffiepauze wordt een moment van reflectie en bewondering. Bekijk ons uitgebreide Waanders Art-aanbod, plaats uw bestelling en laat poëzie en kunst een vast onderdeel van uw dagelijkse ritueel worden!

Copyright Uitgeverij Waanders & de Kunst | Powered by Lightspeed