De resultaten filteren

Recent bekeken

Ontdek de toegepaste kunstboeken uit onze webshop

Specialist in kunstboeken
Diverse kunstvormen
Eenvoudige webshop

Toegepaste kunst staat voor kunstuitingen die ook praktisch zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de architectuur van een bijzonder gebouw. Ook binnen kunt u deze kunstvorm terugvinden in bijvoorbeeld een kunstzinnige binnenhuisarchitectuur of in een mooi industrieel vormgegeven designproduct. Toegepaste kunst geeft ons dagelijkse leven dus extra flair. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u bij ons allerlei interessante toegepaste kunstboeken kopen waarmee u van alles ontdekt over deze fascinerende kunstvorm.

Toegepaste kunstboeken kopen: leer meer over de rol van Nederland

De collectie met toegepaste kunstboeken in onze webshop is zeer gevarieerd. Een deel daarvan gaat over toegepaste kunst in Nederland. Zo is Nederland sterk in zilverkunst die wordt ingezet voor bijvoorbeeld het maken van bestek en servies. Ook in aardewerk hebben de Nederlanders een goede reputatie. Wist u dat er naast Delfts Blauw ook Delfts Wit bestaat? Zo zijn er nog veel meer fascinerende feiten te ontdekken door toegepaste kunstboeken te kopen in onze onlineshop. Bekijk dus snel wat onze boekenuitgeverij u te bieden heeft over dit boeiende onderwerp.

Combineer een bezoek aan onze toegepaste kunstboeken webshop met een bezoek aan onze onlinewinkel voor kunst

Behalve om toegepaste kunstboeken te kopen kunt u bij ons ook terecht voor tastbare toegepaste kunst. Naast een webshop voor boeken hebben we ook een online shop voor kunstwerken. Deze heet Waanders Art, waar u een aantal mooie voorbeelden van toegepaste kunst vindt. Denk hierbij aan kunstzinnig servies. Dit is ook een prima shop om een uniek cadeau te vinden. Of geef dit presentje samen met een van de toegepaste kunstboeken uit onze webshop.

Bekijk de royale collectie aan kunst- en geschiedenisboeken in onze webshop

Bent u een echte kunstliefhebber? Dan vindt u bij Waanders Uitgevers naast de collectie toegepaste kunstboeken in onze webshop nog veel meer moois. Wij hebben namelijk ook boeken over schilderkunst en andere vormen van visuele kunst. Is geschiedenis misschien ook een liefhebberij van u? Duik dan de historie in met een van onze interessante geschiedenisboeken. Heeft u vragen over de kunstvoorwerpen van Waanders Art, onze boeken of de bestelwijze? Bel ons dan gerust op +31 38 4601 763, want wij beantwoorden graag u vraag. Als u echter geen vragen hebt, ga dan direct een van onze mooie toegepaste kunstboeken kopen!

Copyright Uitgeverij Waanders & de Kunst | Powered by Lightspeed