30 jaar Kunsthal

 • 30 jaar Kunsthal Rotterdam

  Met elke nieuwe tentoonstelling transformeert de Kunsthal Rotterdam en opent een nieuwe wereld. De tentoonstellingen en het publieksprogramma tonen nieuwe perspectieven, andere werelden en maken je eigen wereld met ieder bezoek groter. De Kunsthal moedigt aan om met een open blik te (ver)dwalen, te verwonderen en je te laten verrassen. Soms word je op het verkeerde been gezet of uit balans gebracht, en de enige zekerheid is dat je altijd verrast wordt. It’s a kind of magic!

  Op 1 november 2022 bestaat dit Rotterdams culturele icoon, ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas samen met projectarchitect Fuminori Hoshino van het Rotterdamse architectenbureau OMA (Office for Metropolitan Architecture) 30 jaar. 

  In deze visueel spannende publicatie, wordt de Kunsthal vanuit 30 verschillende perspectieven belicht. Een selectie van 30 persoonlijke verhalen – van burgemeester Aboutaleb tot dolenthousiaste bezoeker van de Naked Tour, van het echtpaar dat in de Kunsthal trouwde tot acteur Pierre Bokma. Afgewisseld met fraaie essays en bijzondere fotoseries.

  Nederlands
  32 x 24 cm (liggend)
  96 pagina’s
  200 illustraties
  Gebonden boek
  ISBN 9789462624351
  € 30,00

 • Article number: 022101
 • 30,00

 • Availability: In stock

Copyright Uitgeverij Waanders & de Kunst | Powered by Lightspeed